Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újra tettem a gépem (win7) és...

Újra tettem a gépem (win7) és nem tudom hogy de véletlenül letöröltem az időjárás minialkalmazást. Ami alapból rajta van. Szerintem az a legszebb és léggátlathatóbb számomra. Nem tudná valaki egy linket adni hol tudnám letölteni?

Figyelt kérdés
2 órán keresztül kerestem eredménytelenül...

2013. márc. 4. 18:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

kérdezőke,

te erre a linkre gondoltál/vártál ?

2013. márc. 6. 17:16
 12/29 A kérdező kommentje:

1. Nem erre a linkre gondoltam .

2. Ezek szerint legalább annyira értek hozzá mint te.

3. Mi nekünk legalább jó a szövegértésünk.

4. Nem weboldalra hanem magára a windows 7-re kell

5. Azt mondtam kellene egy LETÖLTŐ link amit kedves professzorunk még mindig nem adott meg pedig szerinte "olyan könnyű"

6. Én egy rossz szót nem szóltam a fejedhez de neked igazi magyar módján be kell szólnod mindenért.

7. Ha majd küldesz egy működő LETÖLTŐ LINKET majd akkor elhisszük hogy érteszt hozzá . Köszöntem

2013. márc. 6. 17:22
 13/29 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essen. [link] ez kellene kedves prof . WINDOWS 7 alap alkalmazás -.-....
2013. márc. 6. 17:23
 14/29 anonim ***** válasza:

lesz.rom mit hiszel, nem lesz időjósod mert számomra suttyó a stílusod. szija.

(ha tudnál olvasni, meg használni a google-t a linkemmel már rég lenne időjárásos sávod, de nagyon ügyes, meg a kis barátnőd...)

2013. márc. 6. 17:58
 15/29 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,

szerintem is hagyjuk ezt a válaszolót békén,

ez tényleg nem tudja megmondani azt,ami minket érdekelne,

ennyi volt,

2013. márc. 6. 18:17
 16/29 A kérdező kommentje:
Ez van azért köszi :) ő meg tényleg paraszt :D
2013. márc. 6. 20:13
 17/29 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem itt erősködik, persze pontos letöltő lin et nem tudna adni.Ő az okos meg a nagyon "szociális" mégis a "szerinte egyszerű dolgot"nem tudja megadni .Nagyon ért mindenhez. ...
2013. márc. 6. 20:16
 18/29 anonim ***** válasza:
Ott lesz, ahol az első válaszoló írt :)
2013. márc. 9. 18:44
 19/29 tamasoft ***** válasza:
Asztal jobb gomb -- minialkalmazások -- és dupla katt a kiválasztott alkalmazásra.
2013. márc. 9. 19:26
 20/29 anonim ***** válasza:

A kérdés kieelését nem értem, tekintettel az elmúlt időtartamra...

DE: windows.comon már nincs, googleban meg ne keress rá, mindenhonnan máshonnan letöltött minialkalmazás vírusos lehet és szabad lesz a hozzáférése a windows32 fájlokhoz...

inkább nélkülözd!

Amúgy annak az embernek volt igaza, aki a három teljesen érthető angol szót írta még első válaszként.

Aki meg nem értette, na az volt egy baromi nagy ***.

2013. márc. 9. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!