Újra tettem a gépem (win7) és nem tudom hogy de véletlenül letöröltem az időjárás minialkalmazást. Ami alapból rajta van. Szerintem az a legszebb és léggátlathatóbb számomra. Nem tudná valaki egy linket adni hol tudnám letölteni?
kérdezőke,
te erre a linkre gondoltál/vártál ?
1. Nem erre a linkre gondoltam .
2. Ezek szerint legalább annyira értek hozzá mint te.
3. Mi nekünk legalább jó a szövegértésünk.
4. Nem weboldalra hanem magára a windows 7-re kell
5. Azt mondtam kellene egy LETÖLTŐ link amit kedves professzorunk még mindig nem adott meg pedig szerinte "olyan könnyű"
6. Én egy rossz szót nem szóltam a fejedhez de neked igazi magyar módján be kell szólnod mindenért.
7. Ha majd küldesz egy működő LETÖLTŐ LINKET majd akkor elhisszük hogy érteszt hozzá . Köszöntem
lesz.rom mit hiszel, nem lesz időjósod mert számomra suttyó a stílusod. szija.
(ha tudnál olvasni, meg használni a google-t a linkemmel már rég lenne időjárásos sávod, de nagyon ügyes, meg a kis barátnőd...)
kedves kérdező,
szerintem is hagyjuk ezt a válaszolót békén,
ez tényleg nem tudja megmondani azt,ami minket érdekelne,
ennyi volt,
A kérdés kieelését nem értem, tekintettel az elmúlt időtartamra...
DE: windows.comon már nincs, googleban meg ne keress rá, mindenhonnan máshonnan letöltött minialkalmazás vírusos lehet és szabad lesz a hozzáférése a windows32 fájlokhoz...
inkább nélkülözd!
Amúgy annak az embernek volt igaza, aki a három teljesen érthető angol szót írta még első válaszként.
Aki meg nem értette, na az volt egy baromi nagy ***.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!