Újra tettem a gépem (win7) és nem tudom hogy de véletlenül letöröltem az időjárás minialkalmazást. Ami alapból rajta van. Szerintem az a legszebb és léggátlathatóbb számomra. Nem tudná valaki egy linket adni hol tudnám letölteni?
20:25
letudnád ezt írni érthetően is ?
A lényeg vannak a windows 7 op rendszgadgeereken alap minialkalmazások az az gadgetek . És véletlenül letöröltem a nap ikonú időjárás jelző gadgetet az az minialkalmazást. És nem találom neten hogy hogy tudnám vissza hozni...
Win7 asztal jobb klick minialkalmazások...
Remélem most érthető voltam
kedves kérdező,
te világos voltál már akkor is, amikor először föltetted a kérdésedet,nem ezzel van gond.
-hanem 20:25-kor idebüfögött egy 60%-kos ember 3 idétlen szót :
"gadget store> weather > industrial weather sidebar"
amiből semmit nem lehet megérteni,és azóta is lapít,ahelyett ,hogy kifejtené ,hogy mégis mi a probléma megoldása ,
csak ennyi,
"-hanem 20:25-kor idebüfögött egy 60%-kos ember 3 idétlen szót : "
Mert ott kell keresni, te süket!
Miféle 3idétlen szó? Ez 3témába vágó NÉV! Tudni illene, hogy így hívják azokat a sz.rokat, amiket kerestek.
Amúgy microsoft weboldaláról van szó, ott fentvan midnegyik (mert ha nem tudnád a windows microsoft termék...)setét
" azóta is lapít,"
lapít neked a nagyanyád, nem mindenki éli itt az életét, hogy egyfolytába azt lesse, mikor ki kinek válaszolt.
Növessz életet!
te jössz nagymenő !
kérünk egy pontos linket,nem a kioktatást,
pl mindjárt az első.
"értek az ilyen dolgokhoz"
Google-ben keresni sem tudsz, frászt értesz te hozzá!
két kis nyomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!