Milyen módon tudom letölteni szabályosan a Microsoft Office 2010 (vagy frissebb kiadásának) egy hónapos ingyenes próbaverzióját, ha nem rendelkezem internetes fizetésre alkalmas bank (hitel) kártyával?
CSAK JOGTISZTA MEGOLDÁSOK ÉRDEKELNEK!
Ha tudtok olyan hivatalos, szabályos megoldásokat, amik keretében alapítványok (esetleg az állam) támogatja a diákok (középiskolások) jogtiszta szoftverekhez való hozzájutását, kedvezményes áron, kérlek írjátok meg. Köszönöm!
Utolsónak:
Lehet, hogy a lényeg elkerülte a figyelmedet.
Csak jogtiszta lehetőségek érdekelnek!
Ha te tudsz ilyet.
Akár csak egy ingyenes egy hónapos verziót.
Olyat amihez nem kell, hogy internetes bankkártya adatokat adjak meg a letöltés elején...
Örülnék ha megosztanád velem.
Ha meg nem tudsz, akkor marad az "elkeserítő" helyzet.
Még akkor is, ha a pejoratív megjegyzésedet rám nézve, kritikának szántad. :)
Köszönöm, ez jónak tűnik.
Így az infó mellet még az angolt is gyakorolhatja a csemetém. :)
Nekem sikerült letölteni a gépre.
Alapból a Dokumentumok mappába pakolta be.
Amikor el akarom indítani, akkor azt szeretné, hogy CD-re írjam, írjak valamit. (Gondolom, hogy előbb ki kellene írni valamit CD-re, majd azután lehetne aktiválni.)
Nem tudom, lövésem sincs hozzá. Informatikailag sem, na meg angolul sem beszélek.
Megvárom amíg a gyerekem hazajön a suliból.
Infóból is jobban képben van, hogy az angolról már ne is beszéljek. :)
Jelzem, ha előrébb jutunk.
mini-KMS_Activator_v1.051
ezzel aktiválhatod, nekem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!