Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem indul az OP rendszer....

Nem indul az OP rendszer. Miért? HELP!

Figyelt kérdés

Olyan problémám van,hogy tönkre ment a SATA-s vinyóm.Vettem egy ATA-s vinyót,fel raktam rá az OP rendszert.Ennek 3 hete.Ma megint újra akartam rakni az OP rendszert nem engedi.Be dobja hogy "cd romrol való indításhoz nyomjon egy gombot"rányomok,be jön hogy hardwer vízsgálat,és ott le is áll a cd rom,elsötétül a monitor.BIOS-ban mindent megcsináltam,elsődleges boot-cd rom,de nem engedi.2 hete semmi baj nem volt,simán felraktam a rendszert.BIOS-ban van egy olyan SATA MODE SELECTION,átállítom RAID-ra,akkor sem engedi.A vinyót nem tudom betenni IDE MASTER-ba,csak FOURTH IDE MASTER-ba.Egy IDE csatlakozó van az alaplapon(Asus P5SD2-FM (FSC OEM) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394))

Valaki valami ötlet hogy miért nem indul el a rendszer telepítés?

Előre is köszönöm szépen!

2013. márc. 2. 21:48
 1/2 Toth Isrván ***** válasza:

Üdv..

Azt nem tudom neekd megmondani hogy miért nem indul.

Viszont...

Ha mindenképpen fel akarod telepíteni akkor meg teheted ugyan ezt pendrive-rol is.

2013. márc. 2. 21:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Na azt akartam elkerülni...
2013. márc. 2. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!