Nem indul az OP rendszer. Miért? HELP!
Olyan problémám van,hogy tönkre ment a SATA-s vinyóm.Vettem egy ATA-s vinyót,fel raktam rá az OP rendszert.Ennek 3 hete.Ma megint újra akartam rakni az OP rendszert nem engedi.Be dobja hogy "cd romrol való indításhoz nyomjon egy gombot"rányomok,be jön hogy hardwer vízsgálat,és ott le is áll a cd rom,elsötétül a monitor.BIOS-ban mindent megcsináltam,elsődleges boot-cd rom,de nem engedi.2 hete semmi baj nem volt,simán felraktam a rendszert.BIOS-ban van egy olyan SATA MODE SELECTION,átállítom RAID-ra,akkor sem engedi.A vinyót nem tudom betenni IDE MASTER-ba,csak FOURTH IDE MASTER-ba.Egy IDE csatlakozó van az alaplapon(Asus P5SD2-FM (FSC OEM) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394))
Valaki valami ötlet hogy miért nem indul el a rendszer telepítés?
Előre is köszönöm szépen!
Üdv..
Azt nem tudom neekd megmondani hogy miért nem indul.
Viszont...
Ha mindenképpen fel akarod telepíteni akkor meg teheted ugyan ezt pendrive-rol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!