Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Windows 64 bit mellé csak...

Windows 64 bit mellé csak linux 64 bit verzió telepíthető?

Figyelt kérdés

win7 64bit mellé lehet ubuntu 32 bites rakni?

ubuntu 32 bites telepítése megszakad

64 es ubuntu viszont korábban sikerült ellenőriztem

2013. febr. 4. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Bármilyen rakható bármilyen mellé.

(A mellét értsd külön partícióba és nem ezzel a "rendszerbe beletelepítem" marhasággal.)

2013. febr. 4. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
ubuntu 32 bites telepítése valamiért megszakad...
2013. febr. 4. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Egészen biztos hogy nem a teljesen független lemeztartalom miatt fog megszakadni a telepítés.
2013. febr. 4. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:
ha pontos akarok lenni megáll a "telepítés csík"
2013. febr. 4. 22:05
 5/7 ejbenjaro ***** válasza:
A csík alatt,a mi megáll, van egy rész, ami lenyitható, esetleg nézz be oda, hogy mit ír ki, amikor megakad.
2013. febr. 5. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:
HA nvidi
2013. febr. 5. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocs elküldte mielőtt szerettem volna:)

Ha nvidiás vagy, akkor telepítsd csökkentett grafikus módba. Régebben volt ilyen lehetőség. Itt most a nomodeset( asszem f5 gomb-al elérhető) beállításával tudod telepíteni. A gnome utolsó verziója nekem egy régebbi nvidiás kártyával folyamatos kompatibilitási problémákat adott( magyarán eljutott olyan 3/4. ig a telepítő, majd a egér iconja( amely közben kör alakú volt, és forgott benne szétnyilt két félkörre és a telepítés leállt. Ha valami hasonló van nálad próbáld ezt:)

2013. febr. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!