Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Linux rendszereknél mit...

A Linux rendszereknél mit jelent a KDE meg a GNOME?

Figyelt kérdés
Több olyan linuxal találkoztam amiből volt mindkettő egy KDE-s meg GNOME-os de ezeke pontosan mit is jelentenek/takarnak?

2013. febr. 18. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
XP helyett is fel lehet tenni!!!:)
2013. febr. 19. 21:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez az, én is ezt szeretném, ha lejár a támogatás. Éljen a Linux!
2013. febr. 20. 13:57
 13/13 A kérdező kommentje:
én az xp-t már nagyon régen nem használom...:S nemtudom hogy miért vagy hogyan de már kb egy éve ha felteszem az xp-t és kapcsolódok az internethez bead egy ablakot mint a böngészőválasztó... hogy frissítsem netről vistára vagy 7 re... mert kompatibilitási okok miatt nem fogom tudni használni... netről a microsoft-tól a bankkártya számom megadásával vagy ha megvan lemezen akkor tegyem be és arról telepítsem fel... ezt eddig nekem adta be csak más ismerősömnek soha... és semmit nem írt hamisított vagy nem eredeti windows ról hogy azért kellene... de am annak köszönhetem h Win7-et használok mert ha akkor nem térek át rá akkor talán még mindig xp-m lenne...:D
2013. febr. 21. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!