Linux mint 14. Lehet, hogy előnézeti mód? Telepítés befejezése?
Figyelt kérdés
Tegnap telepítettem a netbookomra windows 7 starter mellé. Letöltöttem aztán windowson belül telepítettem majd ujraindult és betöltött a linux mint elég gyorsan, meg is lepődtem. De minden bootolás elött azt írja, hogy "Completing installon" ami elég fura nekem. És eltünt a könyvjelző amit tegnap mentettem. Lehetséges, hogy ez csak előnézeti mód? Nem fejeztem be a telepítést? Ja és winből néztem és nem csapta le a 30GB-ot se a meghajtóról... Mit rontottam el?2013. febr. 17. 12:17
1/3 anonim válasza:
Jobban jársz, ha nem Wubi-val windowsból telepíted, hanem natívan. A 30GB-ot azért nem csapta le, mert dinamikusan foglalja a helyet, csak annyit, amennyi kell.
Egyéb iránt, ha végigment a telepítés, akkor nem szabadna ilyet írnia. Esetleg fuss neki újból.
2/3 A kérdező kommentje:
Még van egy furcsa dolog, van az asztalon (mintben) egy Linux mint telepítése ikon. ha elindítom akkor bejön egy telepítő megint. Végignyomkodtam egészen a tárhelyig, csak félek, hogy leformázza a vinyóm. Volt egy 250gb-os NTFS patríció (ez az egész) és külön egy ext vagy hasonló nevű 30GB-os ez amit beállítóttam. De, hogy láthat 250GB-os patríciót? Akkor, hogy van a 30GB-os mellette? Ha befejezem a telepítést nem lehet olya, hogy figyelmeztetés nélkül leformázza a másik meghajtót ugye?
2013. febr. 17. 12:36
3/3 ignorant válasza:
Abból amit leírtál én arra következtetek, hogy nem telepítetted, hanem a DVD-ről, vagy pendrive-ről bootoltál. Csak live módban használtad a linuxot. Ekkor még nem települ, csak a memóriába tölti be a szükséges dolgokat, és onnan, meg a dvd/pen-ről dolgozik. Így minden újraindításnál kezdhetsz mindent előlről. Ha telepíteni akarod akkor az asztalon található ikonnal elindítod a telepítést. De mivel windows mellet szeretnéd használni, ezért előtte a windoson készíts neki egy külön particiót ahová majd a linuxot telepíteni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!