Kellene HP Pavilion g6 g6-2200sh laptophoz valaki tud win7 drivert? Bővebben lent.
Megoldható, a legtöbb win8-as driver közös, tehát ugyanaz kell mindkét rendszerhez, megnéztem a HP oldalán a drivereket és jók lesznek a win7 x86-hoz is, töltsd le a drivereket majd csomagold ki és eszközkezelőből telepítsd. USB drivert a chipset driver tartalmazza, ahol többféle driver van egy eszközhöz ott töltsd le mindet és eszközkezelőből telepítsd és a rendszer kiválasztja a megfelelőt.
Ha valami nem világos holnap tudok segíteni.
Nem felejtetted el, írtad a kérdésben hogy x86-os raktál rá, amiket megnéztem drivereket(hp oldalán) azok mindkét rendszerhez(64/32) jók így ez nem probléma.
Ha eszközkezelőből telepíted akkor nem rakja fel ha nem passzol hozzá tehát elrontani se tudod.
Ethernet: [link]
A Bluetooth-t nem néztem mert nagyméretű és több is van belőle nem volt kedvem letölteni.
Pedig az usb driver-t a chipset driver tartalmazza, akkor próbáld simán setup.exe-vel telepíteni.
Egyéb dolgok jók lettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!