El fut a laptopomon? A további információ lentebb!
Egy HP Pavilion G6 1314eh laptopom van!
Jelenleg egy Windows 8 Pro x64-es rendszer fut a laptopon! (Tökéletesen!)
A kérdésem: Mivel nem vagyok egy nagy Pc guru, alig értek valamit a gépekhez,s mivel szeretek újdonságokat ki próbálni, ki szeretném próbálni amit a Microsoft eddig ki adott!
PL: Windows XP összes verzió (x84 vagy x64)
Windows Vista összes verzió (x84 vagy x64)
Windows 7 összes verzió (x84 vagy x64.
A másik kérdésem pedig, hogy ti mit ajánlatok? Szeretek játszani! Harry Potter összes játéka, Star Wars, The Sims stb.
Amit a gépemről tudok, hogy:
- Processzor: Intel Pentium CPU B960 2.20 GHz
- RAM: 4,00 GB
- Videó kártya: Intel HD Graphics
Szia!
Ha nincs bajod nem értem miért telepítenél fel régebbi operációs rendszereket csak próbaképp is.A felsorolt játékok ha nem is maximális grafikai beállításokkal, de el kell fussanak a gépeden.
Star Wars Gameknél ajánlom a következőket:
- Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition /Kaland, Akció/
- Star Wars The Force Unleashed II /Kaland, Akció/
- Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy /Kaland, Akció, FPS/
- Star Wars Jedi Knight: Jedi Outcast /Kaland, Akció, FPS/
- Star Wars Battlefront I - II /Akció, FPS/
- Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - Knights of the Force Mod 2.0 /Kiegészítő Mód/
- Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - Movie Duels II /Kiegészítő Mód/
- LEGO Star Wars III /Kaland, Akció, Humor/
- Star Wars Empire at War, Forces of Corruption /Stratégia/
- Star Wars The Clone Wars Republic Heroes /Kaland, Akció/
- Star Wars Knights of the Old Republic I - II /Nagyon hosszú kaland, számtalan sorsot választhatsz, saját karakter kreálása mellett/
És igazából felsorolhatnám az összes SW Játékot szinte mind tökéletes.:D De ezek nagyjából a legjobbak között vannak, bár biztos kihagytam párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!