Merre találom a Drivereket? A többi információ lentebb!
Egy HP Pavilion G6 1314eh laptopom van!
Eddig sikeresen találtam a Google oldalon. Mint eladó laptop, mint magán a HP honlapon is!
Drivereket szeretném hozzá le tölteni!
DE! Egyszerűen el tűnt! Se a Google keresőben nem találtam egy HP Pavilion G6 1314eh-át, se a HP web oldalán! Újra lenne telepítve a laptopom ahhoz kellenének a driverek! De egyszerűen mint ha nem is gyártották/gyártanák a laptopot!
Nincs valakinek ötlete vagy tanácsa?
Előre is köszönöm szépen!
Köszönöm a segítséget, de nem működik!
Le töltöttem egy programot a web oldalról ami elméletileg arra kellett volna szolgálnia, hogy ha le töltöm s telepítem a laptopom pontos típus száma alapján meg keresi a HP web oldalon a laptopom drivereit!
Ez meg is történt de a probléma, hogy amit ez a HP program ki adott típus számot az nem az én laptopom mert ezt a típus számot adta ki és drivereit: HP Pavilion g6-1a52nr Notebook PC
Emellett az én laptopomba:
- Winchester: 500 GB
- RAM: 4,00
- Processzor: Intel Pentium CPU B960 2.20 GHz
- Videó kártyám: Intel HD Graphics
De amit az a program alapján meg kerestem azt a laptop adatait és neki teljesen más van!
Egyszerűen semmilyen adatott nem találok, hogy ez a laptop egyáltalán létezni!
Az automatikus keresés nem jó mert sokat téved manuálisan kell letöltened :)
jobb oldalt van egy kereső funkció nagyítóval oda írd be
a laptopod sm számát és kikeresi
Köszönöm szépen a segítséget :)
De egyszerűen akkor a gépemmel van valami mert semmit sem találok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!