Szeretném csinosítani az XP-met, de hogyan?
Figyelt kérdés
A tálcát, a start menüt, mindent át szeretnék módosítani, más színűvé varázsolni. Tudnátok ingyenes programokat vagy egyszerűen honnan tudnák letölteni ehhez hasonló módosításokat, stílusokat, témákat? Találtam eddig olyat hogy Zune Style. De láttam olyat is mint a windows 7, csak az már fizetős. Ehhez hasonlók érdekelnének, amik ingyenesek.2013. jan. 8. 15:09
2/3 A kérdező kommentje:
nem teljesen erre gondoltam, hogyha még másnak is van ilyen ötlete szívesen kipróbálom, megy a zöld kéz köszi azért ezt is
2013. jan. 8. 18:23
3/3 tetkosroli válasza:
pontosan a seven remix xp-t töltsd le abban a hangon kivül minden win7-es lezs és nem eszi a memódat szép is......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!