Szerintetek milyen? 26N Hogy lehetne csinositani már rég a szekrényben áll, télire milyen lenne?
Nem tudom milyen alkatod, alakod van, de ránézésre ez egy 'zsák-kabát'.. Talán egy kis szűkítéssel a derékrészen, hátul is elöl is még formás lehetne...
A szemem szerint az ujja is kicsit vastag..
Nem tudnál felvéve is feltenni egy fotót? (persze fej nélkül!:)
Nekem nem tetszik, bocsi.
Az egész nem tetszik, meg nekem hosszú is egy kicsit.
Valami csillogósabbat vagy valamennyire mintásabbat vennék fel inkább.
27/N
Szerintem vedd le a kapucniját,vegyél hozzá egy szép sálat,kendőt,vagy esetleg vannak most trendi felrakható szőrme akármik ik:) Az övet nem muszáj,de variálhatnád.Kicserélhetnéd egy szép fekete vastag övre is.
Hozzá mindenképp valami szexis csizma szép sapka,kesztyű illik.Esetleg egy bross:)
Sehogy. Az ujja miatt nem lehet(és tényleg nem csalt akkor a szemem, hogy ez egy semmilyen formájú kabát!), a karöltő túl nagy, ha a karját elkezded beszűkíteni, nem tudod 'hova' visszavarrni, mert túlságosan nagyra van kivágva.. A karcsúsítás még megoldható is lenne, csak mire szétszeded az összes varrást, meg fekete is, gondolom belül is az... vagyis semmit nem lehet látni, a feketét a legnehezebb varrni, de az még megoldható is lenne, ha van elég bőség benne.
Mostmár csak egyet nem értek: minek vetted meg, ha drága volt és nem hordtad, és miért 4 évvel később akarod felvenni??
Egyébként sem az egy soros gombolás, sem ez a 'gallértalanság', sem a zsák-szabás nem megy most; szerintem felesleges törni magad, ez használhatatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!