Mivel lehet elérni, hogy a szekrényben tárolt ruha megőrizze heteken át az illatát?
Anyu Coccolinot és Lenort hazsnál szerintem jó és Ariellel mos :)
De mi szoktunk külön ilyen illatosítót venni a ruhásszekrényekbe, ami ugye olyasmi illatú, mint a mosópor vagy az öblítő vagy pl valami márkásabb szappant (csomagolva kicsit kibontva) teszünk a szekrénybe pl dove :)
ennél jobb nincs :
Lenor- Summer öblítő
Majd amikor bepakolod a ruhákat a szekrénybe,fújj egy pici parfümöt a szekrénybe vagy fiókba és ugy tedd el a ruhákat.OOOlyan tartós,finom illatuk lesz.Én imádom.
Én Coccolino illatpárnát szoktam venni. Na, az is tuti beválik. És én imádom az illatát! :)
Egyébként DM-ben veszem, a háztartási cuccoknál van, az öblítők környékén. 3 db-os kiszerelésben kapható 500 Ft körüli áron. Nagyon tartós az illata- a szekrényben és a ruhákon egyaránt. Egyszerűen szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!