Rendeltem egy laptopot, meg is jött, de linux van rajta viszont nekem win7 kellene, hogy tudnám letörölni a linuxot és feltenni a windowst?
naívan beraktam a winfos telepítőt, újraindítottam a gépet hogy majd gomblenyomásával indíthatom a telepítőt... aha persze.... ugyanúgy betölt a linux, a kérdésem a lenne hogy tudok megszabadulni tőle? szart sem értek a parancssorokhoz meg semmiféle linuxos dologhoz. valaki eltudná magyarázni nekem érthetően? bocsi ha nagy butaságot kérdeztem! :D
22\L
Válaszolók:
Értsétek már meg végre, hogy a win nem látja a linuxos fájlrendszert. Ezer ilyen kérdés van itt fenn.
Tölts le egy régi win98-as boot képet.
Azt írd ki RW cd-re.
Azzal indítsd el a gépet.
Aztán kövesd ezt:
Most fognak jönni a win7-es telepítővel, hogy az jó lesz, de nem látja az sem.Fog maradni egy pár Gb-os üres hely,a mit csak akkor fogsz ismét látni, amikor ismét linuxot használsz, de addig nem veszed észre, csak azt, hogy a 320-as vinyóból mondjuk 305-lesz elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!