Analfabéta anyu megint nemokos!?
Figyelt kérdés
Na, a múlt héten már írtam, hogy vettem egy használt gépet szervízből a gyerekeknek karácsonyra. Szóval, most aludt el mind, így nekiálltam összerakni a gépet, hogy ne karácsony este kelljen még a telepítgetéssel bajlódni. Hát még szerencse. Teljesen üres. Beadja azt a kék képernyőt, ahol a gépre vonatkozó információk vannak. Kaptam hozzá egy cd-t is, az a neve, hogy számítógépes konfigurációk, betettem az olvasóba, és azt hittem, majd csinál is valamit, de semmi. Ráadásul ugye minden angolul van. Nagyon kérek valaki jóérzésű hozzáértőt, segítsen, mert ezzel ha törik, ha szakad, reggel 4-ig meg kell lennem, de jelen helyzetben karácsonyig nem leszek kész, mert teljesen nem értek hozzá...2012. dec. 18. 23:47
11/18 anonim válasza:
"Indítási eszköz nem áll rendelkezésre
Írta facebook715 on január 9, 2012
Miguel Gonzalez január 13, 2012
A merevlemez állapota rossz vagy corrupted.Find bármely boot apps mint [link] . Próbálkozzon a következő lépéseket Premchand Chakkungal és válasszuk a First Boot Device-hoz csomagtartó a CD drive.I használata 1. módszer, de vannak more.Post vissza minden küldetést".
12/18 anonim válasza:
A winchester a gépedben rossz, vagy régi és gyenge. 4-5 éves már nagyon öreg, bár láttam már 7 évesen tönkrementet is. Ezt a merevlemezt cseréltesd ki.
13/18 A kérdező kommentje:
Na, ezt most nem fogjátok elhinni! Bemérgesedtem, kikapcsoltam az egészet a p.csába, rácsaptam dühömben a tetejére, aztán kidühöngtem magam, majd rájöttem, hogy nem igazán adhatom fel. Újra bekapcsoltam. Erre a kis szemét elindította a telepítést, sőt, 2 pillanat alatt kiírta, hogy az eszközillesztő szoftver telepítése sikeresen megtörtént, az eszköz készen áll a használatra. :D Örömöm határtalan!!!! Mindenkinek nagyon köszönök mindent, azért hogy őszinte legyek, a kékhalálnál már rosszul voltam, mivel karácsonyig már nem rendeződött volna a szervizzel a dolog, és a gyerekeim még hisznek a Jézuskában... Szóval, még egyszer köszönöm szépen, és Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindnyájatoknak!
2012. dec. 19. 00:40
14/18 A kérdező kommentje:
Annak, aki még esetleg itt van: eljátszotta még velem egy párszor, hogy lefagyott, nem indult....... nekiálltam és szétszedtem. Hát egy kis vezeték ki volt lazulva, szét volt csúszva, azt kellett megigazítani, hogy rendesen érintkezzen, most már 20 indításból 20x tökéletes. Esküszöm, még soha nem voltam ilyen ideges :)
2012. dec. 19. 01:57
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. dec. 19. 06:23
17/18 anonim válasza:
Azért nem ártana egy hozzáértőnek megmutatni a gépet. Eleve kockázatos csak úgy laikusként használt gépet venni. Sajnos a hozzá nem értőket nagyon nehéz átverni ilyen dolgokkal. Ki tudja, milyen állapotban van az a gép, amit adnak?
Meg írod, hogy állandóan valami baj van vele. Szerintem a gyerek sem örülne, ha az új gép egyszer csak nem indul...
18/18 A kérdező kommentje:
Nem, 2 órától folyamatosan kínoztam, és semmi baja. Szerintem vagy csomagoláskor, vagy szállításkor jobban megmozgathatták, és szétcsúszott ez a két vezeték... Azóta már frissítettem is a Windows-t, telepítettem rá játékokat, kaptak rá meséket, személyre szabtam a gyerkőcöknek, szóval, ha valami komoly baja lenne, szerintem még mindig a bios-ban vergődnék :) Egyébként nagyon korrekt volt a cég, a szállítást határidőre betartották, és bár az egész csomag használt cuccokból áll (monitor, bill. egér + a gép), nagyon szép, megkímélt állapotúak. Egyébként beszéltem velük, azt mondták, szóljak ha mégis gond lenne, és intéznek valamit.
2012. dec. 19. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!