Milyen nagyon egyszerű képkeretező programot ajánlanátok nekem, amit egy teljesen számítógép analfabéta is tud kezelni?
Figyelt kérdés
Olyan kellene ha van, ahol csak berakom a képet a programba, és ráteszem a keretet. De nem a programból akarok kerete választani, hanem a gépemről. Ha valaki tud részletes segítséget küldjön!2009. szept. 21. 21:43
2/11 anonim válasza:
photoshophoz még én se értek... körül kell nézni neten... photofiltre sztem a legjobb... én legalábbis azt szeretem
3/11 A kérdező kommentje:
A photofiltre nekem is le van töltve, és van hozzá egy video is, de nem egyforma a videon lévő program azzal amit letöltöttem. Leírnád nekem ha megkérlek lépésről lépésre hogy kell keretezni.
2009. szept. 21. 22:29
4/11 anonim válasza:
Photo Scape! Tinik körében most nagyon elterjedt. Ingyenes, magyar. [link]
5/11 A kérdező kommentje:
A photo scape is megvan de ha beteszem a képet amit keretezni akarok, csak a programba lévő kereteket tudom rátenni, de én nem azt akarom, hanem ami a gépemen van. Ha ezt meg lehet csinálni, kérem a részletes segítséget!
2009. szept. 21. 23:01
6/11 anonim válasza:
Ehez adobe photoshop,avagy jasic paint shop pro progik kiválóak :)
7/11 anonim válasza:
Hogy érted: "hanem ami a gépemen van"?
Kereteket adott keretmintákból lehet választani, amit a program tartalmaz. Szóval Te milyen keretet akarsz végül is?
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
második vagyok, itt vannak leírások, remélem segít:
10/11 A kérdező kommentje:
11:08 Olyan keretekre gondoltam, amiket én már előzőleg letöltöttem az internetről(pl. disney-s). Nem olyanra amik a programban vannak.
2009. szept. 23. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!