Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win XP egyszer csak megfagy....

Win XP egyszer csak megfagy. Egérből és billentyűzetből elmegy az áram és ha kihúzom/bedugom őket visszajön de nem érzékeli a rendszer. Ugyanúgy fagyottan áll. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Frissen telepített xp. Eredeti. Tegnap egy ideig jó volt,rakosgattam fel a drivereket, keretrendszereket. Egyik resi után úgy 10-20 perccel megfagyott és az egérbe/billbe nem ment áram. Resi és megint, és ma is mikor bekapcsoltam. Nem hiszem hogy hardver a gond mert most raktam fel egy ubuntut az xp mellé és tökéletesen működik. Lehet hogy egy rossz framework a hiba vagy a chipset driver nem kóser? Hogy tudnám megoldani lehetőleg reinstall nélkül?
2012. nov. 30. 14:51
 1/1 A kérdező kommentje:
Hát az ubuntu is megadta magát egy idő után... Mégiscsak hardverproblem.
2012. nov. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!