érdemes e a windows xp karbantartását túzásba vinni ilyen tisztító programokkal? Legfeljebb milyen programot ajánlotok?
Azért vannak a különböző rendszerkarbantartó programok, hogy használjuk is. És ezeket nem véletlenül fejlesztik ki. A Windows öntisztításra képtelen, a karbantartó alkalmazásai csakúgy, mint a program eltávolító (törlő, uninstalláló) alkalmazása alkalmatlanok a feladatuk ellátására. A karbantartó programok nélkül a Windows a sok szemét miatt egyre csak hízik, egyre lassul, aztán jöhet az újratelepítés.
Olyan programokat is tudnék mondani, amiket én használok, de nem teszem, mert kinek a pap, kinek a papné. Csak hogy egy példát mondjak, én egyszer telepítettem fel a Ccleaner nevű programot, de rövid úton örökre száműztem, sok felhasználó meg lépten-nyomon ezt ajánlgatja.
Én ezeket használom:
Wise Care 365 egy nagyon hatékony PC karbantartó program
Registry First Aid Platinum az általam kipróbált programok közül magasan a legjobb regisztrációs adatbázis karbantartó program. Amit megtalál, azt bátran lehet törölni, még azokat is, melyek törlésének esetleges veszélyére figyelmeztet.
O&O Defrag Professional a háttérben folyamatosan felügyeli a merevlemezeket és gondoskodik a töredezettség-mentes állapotban tartásról. A számítógép bekapcsolásakor még az op.rendszer betöltődése előtt töredezettség-mentesíti a rendszerfájlokat (amit a számítógép használata alatt nem tehet meg).
Mindhárom program tud magyarul is.
Bocsi a második képet nem jó helyre tettem, az a Registry First Aid Platinum, a harmadik kép pedig itt van:
Ma semmi sem sikerül. Az első kép linkjéről lemaradt a vége. Itt van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!