Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit ronthatnak el a Rendszer...

Mit ronthatnak el a Rendszer leiró adatbázist tisztitó programok?

Figyelt kérdés
Na szóval többféle ilyen programot letöltöttem köztük a CCleaner, kitakaritottam velük az adatbázist majd a következő számitógép bekapcsolásnál már nem volt internet azt írta " semmilyen hálozathóz nem kapcsolodik" ezután biztonsági mentéssel visszaálitottam a program által törölt bejegyzéseket, ezután újrainditottam a gépet és újra volt internet, többször megcsináltam úgyanezt gondoltam én állitottam el valamit de mostmár rájöttem hogy ezek a programok "kitörlik a netet", Hogyan tudnék rendszer leiró takarítást végezni úgy hogy az internetem ne menjen el?
2012. nov. 10. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
milyen tipusu neted van?
2012. nov. 10. 10:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Őőő, Digi modemes..
2012. nov. 10. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Felhasználo neves jelszavas vagy jön direktbe

?

2012. nov. 10. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Amint bedugom a madzagot egyből jön a net, nem kell csatlakozni rá.
2012. nov. 10. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tiltsa le véletlen a LAN kártyát ?

én megpróbálnám tisztítás után újraindítani a gépet ,lényegébe gyorsabb mint vissza állítgatni

meg az is kérdés ogy mit állítasz be CC n?

2012. nov. 10. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Használd ezt a programot és nem lesz problémád: Registry First Aid Platinum 8.2.0 Build 2048 Multilingual

[link]

2012. nov. 10. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!