Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lett ilyen népszerűtlen...

Miért lett ilyen népszerűtlen a Firefox?

Figyelt kérdés
Régebb a firefox volt a legjobb böngésző.

2012. nov. 15. 16:42
 1/8 anonim válasza:
Szerintem még mindig a legjobb. Csak minél jobban telik az idő annál nagyobb a konkurencia (explorer, chrome...) ;)
2012. nov. 15. 16:45
 2/8 anonim válasza:

Bőven a Firefox a legjobb még mindig.

Miért lett "népszerűtlen"? Mert a Chrome mögött a Google áll ott meg rengeteg lóvé van arra, hogy önmagukat jobbként tüntessék fel.

De amúgy a legrosszabb még mindig utcahossznyi előnnyel az Explorer.

2012. nov. 15. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:
[link] Ez a statisztika mutatja, hogy mennyien váltottak chrome-ra, és a firefoxról milyen sokan mondtak le. Az első helyen az explorer áll, második helyen a chrome, harmadik helyen a róka :)
2012. nov. 15. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Sokan megunták, és egy kis változást akarnak.
2012. nov. 15. 16:57
 5/8 Egerecske ***** válasza:
neken a firefox állandóan befehéredetett , bár az egész képernyő, percekig nem láttam mást csak fehérséget, majd kiirta h összeomlott,, ezért váltottam
2012. nov. 15. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan megelégelték, hogy csak ígéreteket kapnak és a legtöbbje nem valósul meg.

Haladnak a korral mert muszáj, de például a memóriát még mindig zabálja pedig évekkel ezelőtt megígérték, hogy javítani fognak rajta. És még sorolhatni lehetne, hogy miért nem tetszik újabban a felhasználóknak.

Azonban ettől függetlenül szerintem még mindig a legjobb, mondjon bármit bármilyen statisztika.

2012. nov. 15. 17:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem jelenleg megfelelően működik a Firefox, a következő verziók pedig szupergyorsak lesznek (próbáljátok ki a 18-as, vagy 19-es verziót)
2012. nov. 15. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
A Firefox egy nagyon jó böngésző még most is, csak sajna halad az idő és jobban fogja a gépet, nagyobb lett a mérete stb... Én ezért nem használom, nekem a chrome gyorsabban megy.
2012. nov. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!