A firefox mappából meiket töröljem ki?
Újratelepítettem a winchestert, viszont nem formáztam le, és így egy másik mappába telepítette az XP-t újra.
Tehát így néz ki: A dokuments and settings mappában (egymás alatt:
All Users
All users.Windows
Default users
Default users.Windows
Rendszergazda
Rendszergazda.Fehasználónév
Na most: A rendszergazda.felhasználónév mappában van az Application Data mappa, amiben van egy Mozilla mappa. Ez 38.5 MB.
Ugyanebben a rendszergazda.felhasználónév mappában van a Local Settings mappa, azon belül is mégegy Application Data mappa. Ebben is van egy mozilla mappa. Csak ez 627 MB. 7425 fájl és 3942 mappa. Ami így néz ki: Firefox-profiles-c4sp9nug.default-cache. A cache mappában 0-F-ig, ebben mindegyik 00-FF-ig van.
Remélem mindenki értette, amit leírtam. Na most ha ebben a rendszergazda.felhasználónév főmappában van két firefox mappa, akkor meiket töröljem ki?
Mert mind a kettő egy időpontú, vagyis a módosítás egy időpontban van. És még ugyanabban az időben is (órában).
Végképp nem értem! Mi a célod?!
Mind 2 a firefox telepítése.
Ezért ajánlottam a mozbackup -ot hogy kimentsd a profilod ,hogy a későbbiekben visszaállítsd.
Esetleg változtasd meg a profilmappa helyét a profilmanagerrel. (parancsikon cél területére utánírod: --profilemanager
Valahogy így
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" --profilemanager
Mentsd el a profilmappa tartalmát előtte (c:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\)
Majd másold be az új helyére.
A c:\Documents and Settings\felhasználó név\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini tárolja a beállításokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!