Tud nekem ajánlani valaki valamilyen programot vagy módszert a online videók lementésére?
Érdekelne engem egy biztos program vagy módszer online videók (flv formátum) lementésére. Sok módszert kipróbáltam már, de sok esetben nem működtek. Nem értek hozzá, de úgy gondolom, ha már betöltöttem egy videót, akkor annak valahol ott kell lennie a gépemen, tehát azt mindenképp le is tudnám menteni, igaz?
Mindenképp olyan megoldás érdekelne, amellyel bármely videót sikerrel lementhetnék!
Tud nekem ajánlani valaki valamilyen programot vagy módszert az online videók lementésére? Bocsánat az elírásért!
op. rendszer: Windows 7
Gondolom erre gondoltál, mert nem találtam Internet Downloader megnevezésű programot.
Kipróbáltam az Internet Download Manager-t és nagyon megtetszett. Első tesztem sikeresen teljesítette, mivel épp leakartam szedni egy filmet, de a korábban sikeresen jól bevált meglévő programjaim egyikével sem sikerül, ám ezzel könnyedén! Működik Firefox-al és Chrome-al és magyar nyelvű. Sajnos csak 30 napos verzió érhető el belőle ingyen!
Köszönöm a tippet!
Firefox alatt:
Ez 2 addon és akkor semmilyen programot sem kell külön telepítened. Ha videót talál az első plugin akkor aktívan mozognak a golyók. Mellete lévő kis nyíl letölti a videót, választhatsz miben szedje le.
Ha Chrome és Youtube alól akarsz szedni akkor meg:
és a videó alatt lesz egy letöltő gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!