Miért nem ajánlja fel a Chrome a jelszó mentését Gmailhez?
Figyelt kérdés
Amikor belépek, mindig csak azt ajánlja fel (egy ocsmány helyesírási hiba kíséretében), hogy szinkronizáljam a fiókkal minden chrome-os anyagomat. Ez szükséges volna ahhoz, hogy ne kelljen mindig bepötyögni a felhasználónevet és a jelszót?2012. nov. 12. 13:08
11/13 anonim válasza:
Valóban! Utolsónak igaza van, de kiegészíteném. Nem szükséges cookie-kat és előzményeket törölni! Tehát megnyitod a beállításokat a chrome böngészőbe, új ablak nyílik chrome://settings/, aztán ott lesz legfelül "A(z) *****@gmail.com címmel jelentkezett be. Szinkronizált adatait a Google Irányítópulton kezelheti.", közvetlen alatta van a Google-fiók leválasztása gomb, arra katt, aztán ott van "Az eszközön tárolt könyvjelzők, beállítások, és egyéb Chrome-adatok törlése is." EZT NEM PIPÁLTAM KI (felesleges)! Aztán fiók leválasztás gomb. Utána már megint felajánlja a jelszómegjegyzését, ha belépsz.
12/13 sazarre válasza:
Akkor erre talaljon ki valaki valamit, mert nem csak a gmailnal van ez a szitu, hanem jonehany oldalnal a chrome elfelejti felajanlani a jelszo mentesenek lehetoseget! Frissen telepitett gepen eloszor hivtam elo a kh egyik oldalat, into pelda: [link]
Tessek masoljatok ki a linket, es illesszetek be, nektek sem fogja felkinalni! Valaki otlet? Vagy valami kiegeszito, hogy manualisan hozza lehessen adni a jelszot?
13/13 anonim válasza:
Nem mai kérdés de hátha még valakinek segítségére lehet.Ezt a problémát úgy oldottam meg hogy a google jelszókezelőjéhez hozzáadtam a gmail fiók jelszavát.Beállitások/Automatikus kitöltés és jelszavak/Google jelszókezelő/Hozzáadás/A webhely címnél: accounts.google.com címet írtam be/felhasználónév/jelszó/mentés-Igy már megjegyzi a jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!