Miért nem ajánlja fel a Chrome a jelszó mentését Gmailhez?
Figyelt kérdés
Amikor belépek, mindig csak azt ajánlja fel (egy ocsmány helyesírási hiba kíséretében), hogy szinkronizáljam a fiókkal minden chrome-os anyagomat. Ez szükséges volna ahhoz, hogy ne kelljen mindig bepötyögni a felhasználónevet és a jelszót?2012. nov. 12. 13:08
1/13 anonim válasza:
Lehet azert mert amikor egyszer megkerdezte arra mentel, hogy soha ne jegyezze me ezen az oldalon.
2/13 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet elérni, hogy megjegyezze az adatokat?
2012. nov. 13. 21:40
3/13 anonim válasza:
Alapbol Chromeban nem tudom, hogy hogyan lehet megoldani de szerintem ha lefuttatsz egy CCleaner-t az kitorli a bongeszesi adatokat aztan megkerdezi ujbol. (de nem biztos)
5/13 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolsz, hogy a jelszavak megjegyzését általánosságban ajánlja fel, az be van állítva. És a Gmail nem szerepel a kivételek között sem.
Úgyhogy továbbra is várom a megoldást.
2013. ápr. 14. 21:01
6/13 anonim válasza:
Menj be a google.hu -ra -> belépés -> beírsz mindent és kipipálod azt, hogy maradjon bejelentkezve. ezután a gmail-ba és a google-ban is bent marad.
7/13 anonim válasza:
A Gmail fiókodon belül lépj be az Accountba és ott jelöld be.
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: konkrétan mit, hol, hogyan?
2013. ápr. 17. 22:14
9/13 anonim válasza:
Szevasz! Ne is várj ezen a fo s oldalon értelmes választ senkitől. Ide csak a nagyszájú, semmit sem tudó emberek, meg az igazság lovagjai járnak. Odaböfögnek valami félinfót, aztán annyi. Nekem ugyanez a problémám, igyekszem külföldi oldalakon is utána járni. Ha találok valamit, ideírom, ha te találsz valamit, akkor kérlek te is írd le ide. Köszönöm szépen!
10/13 anonim válasza:
Nekem úgy oldódott meg a dolog, hogy Chrome Beállítások (három vízszintes vonalkára klikk, és utána előjön a menü), azután a Felhasználónál a Felhasználó törlése. Ezután működött. Előtte töröltem a Chrome teljes előzményét, sütikkel, mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!