Miért szeretünk lopni?
Arra keresném a kérdést miért szeretjük letölteni a gammákat?.Akkor azt mondom oké ha már régi játék és nem kapni a boltokban.De ha kijön egy új játék és vki leszedi én azt annyira nem értem. Az nem kibúvó h nincs pénzem..Ha nincs pénzem nem veszek BMW-t és nem is kötöm el a szomszédét.Ez ugyan az.Vkik nagyon sok időt és pénzt áldoztak te meg két gomb nyomásra leszeded..Én nem töltök le játékokat ha kell vmi meg veszem.Nem nem vagyok gazgag amikor kijött a WoW kiegje a WOTLK akkor arra 3hónapig spóroltam.
Különben is ha új játékot tölt le az ember akkor ahoz valszeg van megfelelő configja..ami manapság nem kis pénz..ha azt meg tudja venni a játékokat is megtudná.
Arról nem is beszélve h tök jól néz ki a polcon a sok játék egymás mellet szépen eredeti netalántán gyüjtői változatban.
Az nem ugrik be senkinek h a kedvelt PC gameres társadalmától lop? Vajon miért nem készül mostanság annyi gamma pc-re mint konzolra? Mert sokan letöltik és a fejlesztő nem akar bele pénzt áldozni ha úgy is leszedi a kedves felhasználó.Milyen jó lenne SoulCalibur-ozni v Tekken-ezni pc-n?.Jó persze ezekre licence van a software-konzol cég között..de ez csak egy példa volt.
Tehát miért szeretünk lopni?
tanulással érheted el azt, hogy később jobb munkahelyed legyen, és meg tudd venni amit akarsz, és ne lopni kelljen(ha így nézzük).
csak azt nem tudom, h havi 100ezer ft-ből 4 főre hogyan kellene megvenni a photoshoppot, vagy éppen a directort? mind a 2 több százezer ft. akkor ne menjek iskolába, ne tanuljak, menjek kőművesnek, mert ahhoz nem kell? vagy mi van?
szerintem te nagyon nem úgy nézed a világot, ahogyan az áll
Ha már a kérdés hogy miért szeretünk lopni:
Akkor én az iskolai beadandó készítéshez vegyek meg egy Borland Studio, Visual Studio fejlesztő környezetet fél milláért?
Amit tudok szabad-szoftvereken oldok meg, de így se tudom mindig elkerülni a warezolást...
nekem ugyanígy a beadandóhoz photoshop és macromedia director kellett. a kettő együtt közelít az 1 millióhoz.
és kellett egy tutorialszerű pdf prezentáció is, amiben minden lépést meg kellett örökíteni.
ezeket vajon milyen ingyenes lehetőségekkel helyettesíthetném?
"te sem értesz hozzá mi..meg veszi az x megosztó v ott dolgozik a szálitásnál stb lenyúl egyet véletlen pont ért a dolgokhoz "feltöri" és dobja is torrentre..vki le szedi és Ő is tovább seedeli. "
ez abszolút nem így megy, profi warez csapatok dolgoznak 1-1 törésen és itt is az idő pénz, aki hamarabb felnyomja attól veszik meg hamarabb a nagy fizetős FTP szerverek, akiknek meg az az érdeke hogy minél nagyobb tömeget vonzon a friss tartalommal, amire torrentre jut egy játék/film/zene stb, az már a "tápláléklánc" legvége...
Az előttem szóló megmondja a tutit:
Az hogy ellopom a BMW-det meg az, hogy ellopok egy játékot akkor lenne egyenlő ha neked BMW hegyeid lennének....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!