Milyen programmal készítsek videót, ami fényképekből áll?
Figyelt kérdés
videot készítenék fényképekkel férjemnek halottak napjára az apjáról milyen programmal tudnám ezt megcsinálni zenével együtt?2012. okt. 26. 09:10
1/6 anonim válasza:
Biztos hogy jo otlet? Windows Movie Maker. Egyebkent a kategoria nagyon rossz valasztas....
3/6 A kérdező kommentje:
nem jó ötlet? NEM SZABADNA? ?kérdem , kérlek válaszoljatok mert akkor be le se kezdek
2012. okt. 26. 09:39
4/6 anonim válasza:
Hát, szerintem is kicsit bizarr, mintha halottak napjára egy szomorú ajándékot adnál neki...
De nem tudhatom, lehet, hogy belefér a kapcsolatotokba. Az én szüleim mindketten meghaltak, én pl. kiborulnék egy ilyen meglepitől, de mások vagyunk, különbözünk.
5/6 anonim válasza:
Én mar azt sem értem, hogy halottak napjára minek az ajándék. Azt meg végképp nem, hogy minek akar valaki egy halottról zenés videót készíteni. Valami hírműsorba ismert emberről oké, de a terjednek, az apjárol???
6/6 A kérdező kommentje:
ok akkor tárgytalan az ötlet. köszönöm
2012. okt. 26. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!