Kiss Norbert-Lajos kérdése:
Mondjatok olyan játékokat amig akadás nélkül mennek ezen a gépen bolondok kiméljnek ha lehetséges? Adatok:Intel Celeron D 3.3Ghz 1mag Nvidia GeForce N210 1gb 4.1Shader model DX 10.1 3Gb ram 40gb HDD+ 80GB SSD
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 22:35
1/4 anonim válasza:
hát,nem a leggyorsabb gép...cs1.6/half-life1,Halo1-2,Assault cube,Sauerbraten.hirtelen ennyi jutott eszembe.
2/4 anonim válasza:
Nekem is hasonlo a gepem.Sok jatek elfut a tieden is.
Prince of persia-Warrior within
-The two thrones
Fear 1
Crysis,nem maxon,de elviszi nalam akadas mentesen.Nekem csak 2 gb ramom van,es a proci 3.4 ghz,tehat olyan a konfigom mint a tied,nagyjabol.
Clive Barker's Jericho
Sniper Elite
Sniper Art of Victory
Gta SanAndreas
Battlefield Bad Company 2,ezt is szerencsesen befejeztem,akadas nelkul,nalad is kell menjen.
Call of Duty 1,2.
Es meg sok mas.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ha még tudtok irjatok pls am a gta 4 elfutott ezen a gépen FULL LOWON 800x600 ba 21 FPS el akadás mentesen.....
2012. okt. 21. 14:32
4/4 anonim válasza:
21 fps nálam már akad :) 30-35-től folyamatos szaggatás mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!