Xzozox kérdése:
Win 7 partíció növelése hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Kb.1 éves win 7 (64 bit) rendszerem hatalmasra hízott, a "d" partícióból zsugorítással levágtam 20 Gigát, ezt szerettem volná a "c"-hez hozzácsapni, de nem tudom, mert a sorrendem "c" "d" szabad hely, így csak a "d"-t engedné kiterjeszteni, mert ennek a szomszédja. Hogyan csinálhatok "c" szabad hely "d" sorrendet, hogy működjön?2012. okt. 14. 20:24
1/7 anonim válasza:
Úgy hogy a "D"-nél a csúszkát nem a jobb oldalon húzod, hanem a bal oldalán...
2/7 anonim válasza:
A jó megoldás a Easeus Partition Master Home Edition [link] Az otthoni változat ingyenes, nem sokat tud, ennek ellenére a legfontosabb particionálási műveleteket vágja (pl. átnevezés, partíció növelése, csökkentése stb). Figyelem! A művelet időigényes és további szabad helyre van szükség - azaz először érdemes mindent a D:\-ről lementeni ;)
3/7 kkovax38 válasza:
T. Fehérsrác!
Ugyanilyen problémával küszködök. Egy wincseszteren vannak a particiók. C, D, és B. Eredetileg a C-n Xp van 51 GB -n. A D-én Win7. A D meghajtó megtelt, ezért a C ből 30 GB -t leválasztottam, amit B-re neveztem el. Most szeretném a B partíciót egyesíteni a D vel, így 30 GB vel nagyobb lenne a D. Easeus már régóta a D-n fenn van, de nem találok olyan lehetőséget (merge) hogy egyesíteni tudnám a két partíciót. Köszi a választ. Kálmi.
4/7 anonim válasza:
A gond az lehet, hogy ha a "C"-ből leválasztasz egy részt azt nem biztos hogy a "D"-hez tudod adni, mert nincsenek egymás mellett. Partíciókezelőben nézd meg, hogy a "B" és a "D" egymás mellett van-e. Ha nincsenek akkor ezt nem tudod hozzáadni ilyen egyszerűen, de az is megoldható...
5/7 kkovax38 válasza:
Köszi Fehérsrác.
Hogyan és mivel tudom leellenőrizni, hogy egymás mellett van e a két partíció? Ha nem, akkor hogyan tovább az eggyesítés érdekében.
Javaslatra átneveztem a B -t Z-re mivel a B floppy meghajtó.
6/7 anonim válasza:
Az Easus-ban megnézed, hogy a "D" és a "B" egymás mellett van-e...
7/7 anonim válasza:
A Windows lemezkezelője nagyon butított és korlátozott! Partícionálásra nem a legjobb. AOMEI Partition Assistant az a program ami mindenre képes.Még a rendszerpartíció utólagos zsugorítására is, esetleges rendszerösszeomlás nélkül! Növelésére meg nem kérdés hogy Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!