Hogyan írjam át a htm kiterjesztést exe-re?
Fehersrac: de durva :D neked exe-t tölt le, nekem meg htm-et...
és rájöttem miért, ez a b*zi opera böngésző tölti le csak htm-ként, a chrome és mozilla firefox exe-kén tölti le -.-" hogy nem jutott eszembe h az opera miatt van ez ....:D
"Azért ez a Linux is egy érdekes oprendszer, ha mondjuk egy ghz76.exe.jpg képet exe-ként tölt le és azonosít, mert használhatatlanként jön le egy kép a netről. Gratulálok neki..."
A linuxot nem engedem bántani: Már elnézést, de először éppen a linuxos screenen mutatkozott meg, hogy ezt a fájlt a rendszer html-tartalomként azonosítja, annak ellenére, hogy .exe a kiterjesztése. Mondom, _.EXE_, nem pedig .exe.htm vagy egyéb hülyeség -- a linuxot nem érdekli az .exe kiterjesztés, így a teáltalad idézett fortélyos nevű fájlt gond nélkül olvasná, ezek szerint eltérően némely Windowsoktól. Továbbra is az a véleményem, hogy a hozzácsapott .htm a Win7 utólagos igyekezete arra, hogy feloldja a fájltípus és a kiterjesztés közti ellentmondást.
Te mondád: "Gratulálok neki..."
Érdekesebb lenne szélesebb körben is utánanézni, hogyan jön le a fájl XP-n és W7-en. Az eddigiek alapján nekem legalábbis úgy tűnik, hogy az XP még nem próbál korrigálni, tehát .exének tölti le ugyanazt, amit a W7 .htmnek.
Mellesleg ha véletlenül a windowsos gépemen lennék, azon se volna bekapcsolva az ismert kiterjesztések elrejtése. Az amúgy sem való másra, mint hogy a Microsoft a saját fanjaiból majmot csináljon, a linux tehát eleve nem tartalmazza... Én speciel hányingerrel küszködöm, ha valamelyik ismerősöm gépén bekapcsolva látom, úgyhogy ilyesmibe nem csúszom bele, kikérem magamnak... :)
Nem vitázni akarok.
A fájl neve "Dk2Update130to170_English.exe.htm "
Ez egy htm kiterjesztésű fájl és így is jön le ha letöltöm. A kiterjesztést mindig az utolsó pont utáni karaktersor dönti el mindentől függetlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!