Van egy eredeti Windows Xp Home Edition cd-m. Melyik kódot írjam be?
Szóval, ez a haverom cd-je, és nem tudom, melyik kódot kéne beírni hogy minden oké legyen az oprendszerrel.
A cd-hez tartozó matricán lévő kódot (amit sajnos nemtudok, hogy a haverom gépén, vagy külön, csomagban van-e), vagy az én számítógépem oldalán lévő kódot írjam be? Az én gépem oldalán is Windows home kód található. Előre is köszönöm a válaszuokat.
Eddig mindig ha telepitettem a haverom kódját irtam, de most jutott eszembe hogy nekem is van a gép oldaln, és amugy is ujra akarom telepiteni és SP3ra frissiteni ami tudom hogy nem lesz könnyű mert macera az egész nem ment nekem korábban, pedig mindent a microsoft oldaláról szedtem.
Olvasgattam etéren, egyik vélemény az, hogy a cd-kód, másik meg hogy gép-kód.
Köszönöm, csak az a baj hogy a gépem az használt, aztán kitudja hogy használták-e korábban ezt a kódot... :/
De az enyémet fogom akkor, mert tudom hogy a haverom az frissítghetett korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!