Hogyan írjam át a htm kiterjesztést exe-re?
töltsd le hülye gyerek, aztán kötekedj, át kell írni a kiterjesztését exe-re h működjön és képzeld azóta rájöttem h hogyan csináljam: becsomagoltam rar-ba, win rarral megnyitottam és ott a rarban át lehetett írni a htm-et exe-re és így fel tudtam rakni, de vhogy át lehet írni a rarba csomagolás nélkül is, de már nem tudom hogy, talán vmi frissítés hiányzik a gépről ami lehetővé teszi
3: Nem exe-t, hanem exe.html-t tölt le...
4-esnél a pont, utána már ki tudod törölni a html kiterjesztést és jó lesz...
Ja azt hittem htm-ből akar exét csinálni...
Azért kötekszem: ha winrar kell ahhoz, hogy átnevezz egy fájlt, akkor te is hülyegyerek vagy:)
Ja és nekem is exét töltött le.
nekem htm-et tölt le:
am meg, éppen ellenkezőleg, én nem vok hülye, okos vagyok, mert feltaláltam magam :D
Linuxból érdekes a letöltés, úgy tűnik, mindkettőtöknek jut az igazságból, béküljetek ki:
Lehet, hülyeséget beszélek, de talán valami trükközés van a fájl fejlécében. XP a valódi névre figyel, W7 helyesbíti a kiterjesztést a vélt tartalom szerint. Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!