Érdemes váltani?
Nos a szituáció-> Egy 14 éves gyerek vagyok, webfejlesztésre adtam a fejem az utóbbi években, egész jól megy/ment, így most is ezeket csinálom.. (php, mysql, css, html, ajax->javascript). Eddig a jó öreg windows xp ment a gépen amin csináltam a weblapokat. Van egy asztali gép is, amit nem én használok, ezen szintén xp. + Egy otthoni kis NAS féle szerű gép-> ezen persze linux. Nos akkor a lényeg, windows 7-et használok a suliban, meg itthon is volt egy rövid idő, amikor az volt (talán 2 hét). De igazából nem láttam előnyét, mert csili vili, de igazából ez nem jön be nekem. aztán lassacskán ott tartunk, hogy jön a 8 (vagy már van????). És hát gondolkozok rajta, hogy windows 8-at rakok a gépekre. Igazából én nem amiatt akarok windows 8 ra váltani, mert az xp egyre inkább nem biztonságos, hanem azért mert lassan már nagyon-nagyon elavult lesz.. (ha biztoságos oprendszert akarok, akkor úgyis linux lenne a gépeken).
Tehát a kérdés:
Windows 8ra megéri e váltani (pénz nem érdekel-> nem indok) úgy hogy a laptop egy 2 magos intel 1.2GHz 2 G ram, vga anonym gyenge. asztali gép: 2,8 GHz egymagos pentium proci, 1.5 GB ram, vga elég jó, a 8 évéhez képest (jobb mint a 3 éves laptop).
Ti váltanátok, vagy megvárnátok még a maradék 2 évet, és új gépet vennétek?
bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült
Én megvárnám azt a 2 évet, fölösleges még most átváltanod..
Xp még teljesen jó.
Én váltanék a helyedben! Különösen amiatt, hogy webfejlesztéssel foglalkozol. Számodra óriási lehetőséget ad, hogy a Windows 8-ban már javasricpt, html5, css nyelveken is lehet alkalmazásokat fejleszteni és futtatni. Azaz írsz egy ilyen nyelvű appot, a Windows Áruházban ki tudod publikálni, és máris igazi appfejlesztő leszel Win8-ban.
Azaz, ha komolyan foglalkoztat a jövőd, irány a Windows 8!
Itt van a Windows 8 fejlesztői könyv (ingyenes és magyar), amiből meglátod, hogyan is kezdj neki!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!