Érdemes váltani Vistára?
Nem de ha mindenképp váltani akarsz inkább
7-re mint Vistára.
Ne válts, a Vista egy nagyon gyengére sikerült op.rendszer. A Win7 is csak egy fokkal jobb, mint az XP, de még nagyon friss...
Azt javaslom maradj az XP-nél, vagy válts Ubuntu-ra, mint én. Azóta semmi gondom a géppel:)
Ubuntu-t nem ajánlom,az a linux egyik fajtája.
Vannak olyan emberek, akiknek bejön a linux, de a többség a windowst szereti, meg ha játszani akarsz meg sok programot használsz jobb a win, mert linuxot nem pont erre találták ki.
[09:38-as vagyok]
"Szerintetek érdemes megvenni..." Úgy gondoltam, aki már fizet a Windowsért az nem játékra fogja használni, hanem komolyabb alkalmazásokra. Lehet, hogy cégnél. Ilyen helyekre az viszont az Ubuntu sokkal jobb választás, ráadásul ingyenes. Ugyanolyan programokat lehet rajta futtatni, mint win-en, csak az egész op-rendszer mérföldekkel stabilabb és biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!