Candidás vagyok és szóját ettem, most puffadok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Problémám az lenne, hogy 3 hónapja candida diétán vagyok. Eddig sosem volt olyan panaszom, hogy puffadtam volna. De én állat elkövettem egy hibát. Csináltam egy jó kis szójapörköltöt, amitől jól felpuffadtam. Ez 4 napja történt, azóta bármit megeszek, puffadás lett az eredmény. Ez elkeserít, mert a többi tünetem sem semmi, nem hiányzik még ez is. Valaki tudna tanácsot adni?2009. aug. 3. 02:50
1/4 anonim válasza:
Fingjál sokat.... Jah.. és egy jótanács... legközelebb nézd meg jól, melyik rovatba kérdezel! :D
2/4 anonim válasza:
nincs mit tenned, mint programozol egy registy tisztogató boot programot, majd azzal indítod magad, és az kipuculja a felesleges dolgokat.
ha embernek érzed magad, és ennek megfelelő gyógymód kell, akkor oda írd a kérdésed, ahova való!
3/4 anonim válasza:
Mekkora duma! Tengermély tisztelet!
4/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ide akartam beírni. Az előző kérdésem programokhoz tartozott, de ez már nem :D Ki lehet valahogy törölni, hogy ne fárasszak senkit? :)
2009. aug. 5. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!