Melyik programmal tudok teljes rendszert költöztetni HDD-ről SSD-re?
Van a gépemben egy 500 GB-s HDD, de SSD-re szeretném cserélni. Viszont abból csak 256 GB-osat tudok venni, mert az 512-esek már nagyon drágák. Itt az egyik gond. A tárolt adatok ugyan nem haladják meg az SSD kapacitását, de magának a partíciónak a mérete igen. Lehet ebből gond?
Másik, hogy lenne 1 rejtett partíció is, azt még rá fogom tudni húzni az SSD maradék szabad területére?
És ami a legfontosabb kérdés ... milyen programmal tudom mindezt megtenni? Egy bootolható rendszert szeretnék kapni, mint amilyen az eredeti volt. Köszönöm.
Amit ajánlottak ugyan nem tudom mennyire jó és hogy mennyire megbízható, régen Norton Ghost-ot használtam ilyesmire de az sajna ma már nem megy az új winyokkal, az újabb Ghost meg elég gázos lett szerintem így azt régen elhagytam már.
Nekem AcronisTrueImage vált be ilyesmire annak is a bootos verziója szerintem gyorsabb és megbízhatóbb mint live rendszer alól futtatni, de ez meg kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!