Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik programmal tudok...

Melyik programmal tudok teljes rendszert költöztetni HDD-ről SSD-re?

Figyelt kérdés

Van a gépemben egy 500 GB-s HDD, de SSD-re szeretném cserélni. Viszont abból csak 256 GB-osat tudok venni, mert az 512-esek már nagyon drágák. Itt az egyik gond. A tárolt adatok ugyan nem haladják meg az SSD kapacitását, de magának a partíciónak a mérete igen. Lehet ebből gond?

Másik, hogy lenne 1 rejtett partíció is, azt még rá fogom tudni húzni az SSD maradék szabad területére?

És ami a legfontosabb kérdés ... milyen programmal tudom mindezt megtenni? Egy bootolható rendszert szeretnék kapni, mint amilyen az eredeti volt. Köszönöm.

2012. szept. 16. 22:14
1 2
 11/17 algopirin ***** válasza:
Elvileg nem lehet semmi gond ha normális programmal csinálod legfeljebb figyelmeztet a dologra de ha a ténylegesen foglalt hely elfér akkor megcsinálja simán, én is raktam már át nem egyszer így ha lusta voltam újra csinálni a rendszert még SSD-k előtt is egyik winyoról a másikra.
2012. szept. 17. 21:50
 12/17 algopirin ***** válasza:

Amit ajánlottak ugyan nem tudom mennyire jó és hogy mennyire megbízható, régen Norton Ghost-ot használtam ilyesmire de az sajna ma már nem megy az új winyokkal, az újabb Ghost meg elég gázos lett szerintem így azt régen elhagytam már.

Nekem AcronisTrueImage vált be ilyesmire annak is a bootos verziója szerintem gyorsabb és megbízhatóbb mint live rendszer alól futtatni, de ez meg kinek mi.

2012. szept. 17. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Az ajánlott progik jók. Ha teljesen üres SSD-re rakod akkor még a partíciót is megcsinálja helyetted, de majd optimalizáld az oprendszeredet SSD-re...
2012. szept. 18. 16:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Hol lehet optimalizálni?
2012. szept. 18. 17:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Keress rá a neten hogy mit kell átállítani az oprendszernél ha SSD is van a gépben. Fejből nem tudom és nekem nincs SSD-m...
2012. szept. 18. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:
20 ezerért már veszel egy 500 gb-os külső merevlemezt adatnak, és mellé veszel 25 ért egy 120 gb-os ssd-t rendszernek. Sokkal jobban jársz mint egy 50 ezres 256 GB-os ssd-vel. A jelenlegi merevlemezedet meg eladhatod.
2012. okt. 8. 12:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy külsővel nem flangálok, de köszi.
2012. okt. 9. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!