Milyen programmal tudok egyszerűen megcsinálni valami ilyesmit? (kép lent)
2012. szept. 15. 22:05
1/9 algopirin válasza:
pl. Adobe illustrator, hasonló vektoros "border" sokféle van a szöveget beleírni nem nagy dolog, vektoros meg azért célszerű mert akkora méretbe "raszterizálod" le a későbbiekben amekkorába akarod.
2/9 anonim válasza:
Akár Paint-tel is. A keret adott, mert azt letöltöd valahonnan. Rárakod egy általad beállított háttérszínű lapra, majd egy szövegdobozba beírod a szöveget, és mentesz.
3/9 Komplikato válasza:
Normális vektoros keretekkel tele az összes kiadványszerkesztő progi és van sok ingyenes gyűjtemény is, betöltöd a szöveget pl. egy Scribus-ba és mellé egy jó keret, meg a szöveg. És bármekkorába beállítva sem lesz pixeles.
4/9 algopirin válasza:
Paint-el azért kifigyelném bár az igaz láttam már "müvészi szintre" fejlesztett paint tudást de azért kétlem megoldaná vele.
Persze jó pénzért bármikor, 4000,- ft a gépórám.
na jó csak vicceltem :) ha nagyon nem megy vagy túl bonyolult dobj emilt és megoldjuk nekem kb. 5-10perc összedobni.
sufnigrafx@gmail.com
5/9 Komplikato válasza:
Paintban azért egy szöveg beállítása, hogy pont olyan és akkora legyen, már önmagában horror. ;)
Mondjuk direkt szerkesztő helyett egy Photoshopban sem annyira könnyű ...
6/9 A kérdező kommentje:
Már a kép is megvan, csak bele kéne írni valami csecsás betűkkel a szöveget.
2012. szept. 16. 00:18
7/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ, különösképpen algopirin-nek, aki elkészítette nekem ezt a remekművet!:)
2012. szept. 17. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!