Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak a hangkártyával?

Mit csináljak a hangkártyával?

Figyelt kérdés
Abit Kn8 Ultra alaplapom van, ha fel akarom tenni a drivert, (ezt megcsinálja a kapott telepítő cd-nél, vagy ha bárhonnan letöltöm a netről) telepítés előtt közli hogy a program nem ment át a windows logo tesztelésén, és ha folytatom kárt tehet a rendszerben. Na hát ha folytatom és feltelepítem az úgy kinyírja az oprendszert hogy azon már csak újra telepítés segít... na ilyenkor mi van?
2012. szept. 8. 10:53
1 2
 11/16 Neuhauser László ***** válasza:

Egyesek nm tudnak olvasni???

A kérdező VILÁGOSAN megírta, hogy MEGPRÓBÁLTA rányomni, hogy "telepíés folytatása" , de 10 próbálkozás után is csak kinyírta rendszert (tehát 10-szer kellett újra telepítenie) , és különböző driverekkel próbálkozott...

Aztán még ti otjátok le, hogy miért nem engedi feltelepülni a digitális aláírással nem rendelkező illesztőt?

MÉGEGYSZER MONDOM: M E G P R Ó B Á L T A , D E K I N Y Í R T A A R E N D S Z E R T ! ! !

2012. nov. 16. 23:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm előző.
2012. nov. 17. 09:25
 13/16 Neuhauser László ***** válasza:
Remélhetőleg így már megértik a problémádat, amire egyébként sajnos én sem tudok megoldást (max. másik hangkártya beszerelése, és az alaplapi integrált letiltása a BIOS-ban) , de láttam, mésik Op.rendszerrel működik :)
2012. nov. 17. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Nahát akkor kedves Neuhauser László!

Közlöm veled, hogy a leírásban egyáltalán nem írta le világosan, hogy megpróbálta telepíteni.

A leírásból igen könnyen úgy lehet érteni, hogy egyszerűen nem meri telepíteni a drivert mert fél attól, hogy tönkreteszi a rendszert.

Tudod ezt onnan lehetett gondolni, hogy mindenhol úgy írja

"ha folytatom"

Te is csak azért értetted mert később pontosította miután páran már válaszoltunk neki.

A hülye gyerek jelzőt meg kedves kérdező, tartogasd a barátaidnak légy szíves. :)

2012. nov. 17. 20:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Te meg a haszontalan hsz-aidat, köszönöm.
2012. nov. 18. 10:52
 16/16 Neuhauser László ***** válasza:
"Na hát ha folytatom és feltelepítem az úgy kinyírja az oprendszert hogy azon már csak újra telepítés segít... na ilyenkor mi van?" - Ebből egyértelmű, hogy mi a helyzet, nem írta, hogy fél, és nem kérdezte, hogy elszáll-e a rendszer, hanem írta, hogy elszáll a rendszer. a kettő között azért van különbség
2012. nov. 18. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!