Hangkártyával kapcsolatban kérdeznék. (Többi lent) /? /
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy a hangkártyám beadta az unalmast.Van nekem egy régebbi gépem és nem tudom, hogy feltétel nélkül jó lenne-e a hangkártya a mostani gépembe, plusz még azt sem tudom, hogyan kell kicserélni, de szervízbe nem akarom vinni, mert súlyos ezreket nem fizetek azért, hogy a helyére illesszék és kész.A másik kérdésem pedig az, hogy ha netalán sikerülne kicserélni , akkor egyből minden simán működik vagy valamit még nekem is csinálnom kell valamit vagy már egyből normálisan működik.Soha nem csináltam még ilyet, így szeretnék biztos lenni benne.A válaszokat előre is köszönöm.2012. jún. 15. 19:30
1/1 anonim válasza:
Meg kellene nézni a régebbi gépben milyen csatlakozóba van dugva a hangkártya. Ha ugyan ilyen csatlakozó van az újabb gépedben akkor át tudod dugni. A csatlakozó általában PCI (nem keverendő össze a mostani PCI-Express csatlakozókkal) szokott lenni.
Ahhoz, hogy működjön drivert is telepíteni kell.
Ha meg van a hangkártya típusa és az újabb gép alaplap típusa akkor meg lehet mondani bele tudod-e tenni. Ehhez vagy lebomtod az oldal lapot a számítógépről és megnézed, vagy feltelepíted a SIW nevezetű programot amivel bontás nélkül is meg tudod nézni az alkatrészeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!