Windows 7 frissítés 32 bitről,64 bitre. Működhet gondtalanul?
Az interneten bárhol keresem, azt írják, hogy csak tiszta telepítéssel lehetséges,így a fájlaim elvesznek. Nos ezt nem hiszem, hogy ennyire egyszerű lenne.
A hivatalos oldalon már ott van egy olyan leírás, hogy frissítés, ami megtartja a régi fájlokat, valamint amikor xp-ről teleítettem a a 7est, akkor is megmaradtak a fájljaim. Szóvam működhet, ezekszerint működhet? Van hozzá már normál, kisebb frissítés? Vagy újra le kellene töltenem a teljes telepítőt?(amit mellesleg 2 nap keresés után sem találok..)
#9- Igazán nem értem mi bántja a szemed. Nem kemény vagyok, hanem szimpla felhasználó, aki nem konyít a partícióhoz.Meg az én agyam nem találja túl esztétikusnak ha ott 200gb-okra van bontva a winchester.
#11- Azthiszem megértettem mire gondolsz keverés alatt, de elég nehéz pontosan megfogalmaznom a kérdést, ha mindenhol máshogy futok bele. A hivatalos oldalon amit linkeltem, tökéletesen felteszi a kérdést.. ..de meg már nem válaszolja. Szóval felvilágosíthatsz, azért vagyok itt.
Ja a kérdésre még nem is válaszoltam, mennyi cucc van a gépeden amire szükséged van, és hány partícióra osztottad a merevlemezt?
Egyébként miért váltasz 64 bitre?
#13- Igazából minden cuccomra, van sok olyan film, amit biztos, hogy nemtudok többet megszerezni, ugyanígy zenék.
Valamint játékok, amiket azért siratok, mert nem 2 perc alatt jöttek le, felét még ki sem próbáltam és nem vagyok pazarlós fajta olyan értelemben, hogy akkor feleslegesen áramoztam.Particíó, hát egybe van 1TB vagyis 933-at használ, nincs felosztva. 64 bitre pedig azért váltok, mert életemben elősször saját költségre tudtam összeszedni hardvereket és bár így sem a legerőssebb, de 64 bit szükséges, hogy legalább azt kihasználhassam.Elsősorban memória, de a processzornak is az volna a jobb elméletileg.
#15- Igen, valami ilyesmire gondoltam én is.Na ugye, nem is olyan lehetetlen ez.=)Szemét pedig így is van, abban biztos vagyok, szóval az a maradék még elfér.Bár havonta szoktam registry cleanelni.
#16- Processzor: Intel Core 2 Duo E8400(6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
Ram: KINGSTON 8GB [2x4GB] 1333MHz DDR3 KIT
en pl a helyedben szereznek 1 kulso hdd-t, vagy masik hdd, ramasolni a cuccokat amiket meg akarsz tartani
a sajat hdd-t meg formazod, particiokat csinalsz, felrakod az uj win7-et, visszamasolod a cuccokat
De azt is csinálhatod, hogy letörlöd a windows.old mappát és az erre az oprendszerre installált játékokat - mert a másik oprendszerre úgy is fel kell tenni megint - aztán leszedsz egy bootCD-t - mondjuk Hiren's - és ott törlöd a windows mappát és a programfiles mappát is.
Ezek a műveletek felszabadítanak akár 50-100GB-ot is és ezek után - ha akarsz - tudsz csinálni egy 100GB-os rendszerpartíciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!