Milyen programot ajánlatok, ami jelzi hogy a telepített programok közül van-e frissítés? (böngésző, vírusírtó, fájlkezelő, segédprogramok, stb. )
Ha betöltött a windows, akkor automatikusan elindul és kihozza a listát a telepített programokkal, és jelzi hogy friss-e a verzió vagy hogy van-e frissebb. Ha igen, akkor pedig onnan le is tudjuk tölteni, vagy elindítani ha van a programnak Update-je.
Írjatok pár megbízható programot, amit ti is tudnátok ajánlani ha egyáltalán van ilyen vagy hasonló :)
Köszi!
És a kettő közül melyiket ajánlod?
Ha vannak még ilyen programok nagyon várom őket!
Sumo-t még nem használtam, a secunia-psi-t szoktam néha bekapcsolni (Haladó mód - ha jól emlékszem ). Lefuttat egy vizsgálatot és kiírja az eredményt. Melyik programhoz van frissítés, mekkora veszélynek vagy kitéve, ha nem friss a program (színskála).Közvetlen megnyithatod azt a mappát, ahol a sebezhető alkalmazás van,közvetlen letöltési link.
Ez egy 2008-as cikk:( Nekem ez a verzió van meg.)
Itt egy 2012-es leírás a 3.0 verzióról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!