Windows 7 frissítés 32 bitről,64 bitre. Működhet gondtalanul?
Az interneten bárhol keresem, azt írják, hogy csak tiszta telepítéssel lehetséges,így a fájlaim elvesznek. Nos ezt nem hiszem, hogy ennyire egyszerű lenne.
A hivatalos oldalon már ott van egy olyan leírás, hogy frissítés, ami megtartja a régi fájlokat, valamint amikor xp-ről teleítettem a a 7est, akkor is megmaradtak a fájljaim. Szóvam működhet, ezekszerint működhet? Van hozzá már normál, kisebb frissítés? Vagy újra le kellene töltenem a teljes telepítőt?(amit mellesleg 2 nap keresés után sem találok..)
#4- az volt felelőtlen(szerintem) hogy így lekorlátozta a lehetőségeket, mert én most nemt tudok hova tenni 900gb adatot. 2. Ha viszont nem frissítem fel, akkor tök feleslegesen bővítettem a gépem.
#5- Nem hiszem, hogy keverem, max itt kapkodásomból kifolyólag írtam pár nem összefüggőnek ható mondatot.
#6- Na ugye, érted mire akarok kilyukadni. :)
Nos, ezt nem vitára való hajlamból mondom, de nincs igazad.
A jelenlegi windows 7 ultimate 32bitet, windows xp sp2 ről telepítettem fel.Majd a windows 7 csinált nekem egy olyan mappát, hogy windows.old és ott voltak a cuccaim. De esélyes, hogy a művelet azért sikerülhetett, mert pendriveról telepítettem.(de lehet ezzel valóban kevertem valami fogalmat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!