Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 frissítés 32 bitről,...

G]use[r kérdése:

Windows 7 frissítés 32 bitről,64 bitre. Működhet gondtalanul?

Figyelt kérdés

Az interneten bárhol keresem, azt írják, hogy csak tiszta telepítéssel lehetséges,így a fájlaim elvesznek. Nos ezt nem hiszem, hogy ennyire egyszerű lenne.

[link]

A hivatalos oldalon már ott van egy olyan leírás, hogy frissítés, ami megtartja a régi fájlokat, valamint amikor xp-ről teleítettem a a 7est, akkor is megmaradtak a fájljaim. Szóvam működhet, ezekszerint működhet? Van hozzá már normál, kisebb frissítés? Vagy újra le kellene töltenem a teljes telepítőt?(amit mellesleg 2 nap keresés után sem találok..)

2012. szept. 7. 20:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
El kell hogy keserítselek. 32-ről 64 bitre és csak tiszta telepítéssel lehet átállni és XP-ről sem tudsz WIN7-re frissíteni, csak XP-ről Vitára és onnan WIN7-re...
2012. szept. 7. 20:23
 2/20 anonim ***** válasza:
Az általad linket oldalon is ott van, hogy nem lehet...
2012. szept. 7. 20:26
 3/20 A kérdező kommentje:
Igen, most olvasgatom ott az oldalon, hogy van ilyen funkció, hogy vista 64 bit -> win7 64bit. szóval, ha ezen a folyamaton végigmegyek, akkor működhet? Elég felelőtlen volt ez a microsofttól.
2012. szept. 7. 20:28
 4/20 anonim ***** válasza:
Felelőtlen? Micsoda?
2012. szept. 7. 20:33
 5/20 anonim ***** válasza:
Kérdező kicsit kevered a fogalmakat, a frissítés és aközött hogy megmaradtak a fájljaid különbség van.
2012. szept. 7. 20:34
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem jár messze az igazságtól, mert ha frissíti az oprendszerét akkor megmaradnak a beállítások és a fájlok is...
2012. szept. 7. 20:36
 7/20 A kérdező kommentje:

#4- az volt felelőtlen(szerintem) hogy így lekorlátozta a lehetőségeket, mert én most nemt tudok hova tenni 900gb adatot. 2. Ha viszont nem frissítem fel, akkor tök feleslegesen bővítettem a gépem.

#5- Nem hiszem, hogy keverem, max itt kapkodásomból kifolyólag írtam pár nem összefüggőnek ható mondatot.

#6- Na ugye, érted mire akarok kilyukadni. :)

2012. szept. 7. 20:53
 8/20 anonim ***** válasza:
Sajnos 32 bitről 64-re nincs átjáró, ahogy XP-ről WIN7-re se. Ezért szoktak két partíciót csinálni egy nagy helyett, hogy ilyen esetben csak a rendszerparticó adatai vesszenek el. Ha jól gondolom a 1TB-os vinyód egy nagy partíció és ezen van az oprendszer...
2012. szept. 7. 20:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Az MS felelőtlen és véletlenül sem te, hogy 900 gb-ot egy partíción tartasz. Kemény vagy!
2012. szept. 7. 21:03
 10/20 A kérdező kommentje:

Nos, ezt nem vitára való hajlamból mondom, de nincs igazad.

A jelenlegi windows 7 ultimate 32bitet, windows xp sp2 ről telepítettem fel.Majd a windows 7 csinált nekem egy olyan mappát, hogy windows.old és ott voltak a cuccaim. De esélyes, hogy a művelet azért sikerülhetett, mert pendriveról telepítettem.(de lehet ezzel valóban kevertem valami fogalmat.)

2012. szept. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!