Van egy eredeti win xp sp3 profesional magyar nyelvű cdm feltelepítem és mikor kéri a kódot nem fogadja el!? Részlet lent
Én arra gondolok, hogy olyan verzió amit csak egy gépre rakhatsz fel. Lett alaplap cserélve a gépben az előző telepítés óta (azt hiszem erre "érzékeny")?
[....és bocsi ha valami hülyeséget írtam]
Kicsit részletezhetnéd, hogy mit értesz az alatt, hogy nem fogadja el. Ha azt írja, hogy érvénytelen, és nem enged tovább, akkor az elgépelés a legvalószínűbb. Figyelj arra, hogy a nagy Ilona és a kis lúd, nameg az egyes szám (1) sokszor ugyanúgy néz ki. Nulla és Olga szintén. Satöbbi.
Ha a kódot bevette, csak aktiválni nem tudod, akkor válaszd a telefonos aktiválást, és hívd fel a zöld számot. Ott egy számsort kell bepötyögnöd a gépnek, és úgy tudsz aktiválódni.
Szerintem OEM licenc-es (azt hiszem vvalami ilyesmi).
Pontosan ugyan erre a gépre lett felrakva legelőször is (minden alkatrész ugyan az?)?
Ezt találtam így gyorsan, nem tudtam kipróbálni, sosem használtam aktivátort (magától aktiválódik a windowsom)
Vagy inkább nézd meg ezt mivel látom, hogy "bejelentett támadó webhely"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!