Létezik olyan program amivel egy ip cím alapján be tudok lépni másik számítógépébe?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 21:55
2/18 anonim válasza:
Ugyanmáááá...
Ha ilyen létezne, akkor nem lehetne simán megtudni bárki IP-címét!
Ha ilyen létezne, akkor a rendőrség és a hatóságok is simán mindenki gépébe beléphetnének!
NINCS ILYEN!
3/18 anonim válasza:
Te droid!!! Ilyen program létezik! Csak kell tudnod a gép nevét is!!!
4/18 anonim válasza:
"nem lehetne simán megtudni bárki IP-címét" Nem lehet megtudni bárki IP címét.
5/18 anonim válasza:
Van ilyen,én hallottam róla.Az előző válaszoló is jól tudja hogy van ,csak titkolja,mert irigy.
Keresgélj szorgalmasan.
6/18 anonim válasza:
A program neve PUTTY . a redszergazdi nevét kell tudnod és a gép nevét. plussz IP cím.......
7/18 anonim válasza:
Én voltam az első aki írt de azóta már megtaláltam a nevét és írtam azt is.
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. júl. 25. 23:19
9/18 A kérdező kommentje:
És a puttyn kívül milyen más programok vannak még?
2009. júl. 25. 23:21
10/18 anonim válasza:
Mozila Firefox! :) Csak beírod a gép nevét, vagy IP címét, és máris beléptet a gép 80-as portján!
Ha "nagyobb hatalomra" vágysz az idegen gépen ott a telnet, távoli asztal, VNC, radmin és rengeteg más. Közös bennük (és minden hasonló programban), hogy először telepítened/engedélyezned kell a távoli gépen és bekonfigurálni a jogosultságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!