Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miként tisztítható meg a...

Miként tisztítható meg a böngésző a hírhedt GadGetbox alkalmazástól?!

Figyelt kérdés
Iszonyatosan elegem van ebből a vacakból! Minden böngészőbe beette magát és tökéletesen kiirthatatlan! Hiába töröltem le a böngészőket, hiába töröltem még a regisztriből is, ugyanúgy beállítja magát alapértelmezett böngészőként! azt is ki kéne irtani aki ilyen programokat ír!!! Nem tud valaki egy biztos módszert arra, amivel kiirtható?! Olyanokat lehetőleg NE ajánljatok, ami alapvető, hogy állítsam át az Eszközökben, meg próbáljam a "Revo Unintsaller"-el, mert ezeken már túl vagyok és egyik sem hozott eredményt. Működő megoldást szeretnék...ha valaki tud, kérem segítsen!

2012. aug. 25. 00:29
 1/1 A kérdező kommentje:

MEGTALÁLTAM A MEGOLDÁST!!!

Win 7-nél.: Start > Control Panel > Programs and Features > uninstall SProtector

BÁRMILYEN MÁS OPERÁCIÓS RENDSZERNÉL.:

Keress a gépeden egy "SProtector" nevű fájlt és töröld ki!!!

Alternatív megoldás még itt.:

[link]

2012. aug. 25. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!