Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lagg-ol a böngésző játék is....

Lagg-ol a böngésző játék is. Tudnátok segíteni hogy mivel tudnám lagg mentessé tenni?

Figyelt kérdés

Nos az én gépem elég elavult.Videókártya 64mb,2GB ram stb...

Azt már megszoktam hogy úgy alapból fagy az egész de hogy a böngészőjáték is?Pontosabban a The West nevű játékról lenne szó ott is az erődharcokról ami így néz ki:

http://www.youtube.com/watch?v=HtCz4hwkCR0

Mire lemegy a kör nekem még mindíg ugyanott vannak a támadók.Szóval próbálkoztam ezzel a RivaTuner nevű programmal,felraktam a kódekeket,visual c+++ bár az nem tudom mit csinál de semmit sem használtak.Mit tudnátok még tanácsolni???Azért kicsit túlzás hogy egy egyszerű böngészős játék is fagy aminek ráadásul nem is nagy durranás a grafikája.Köszönöm a választ előre is:)

2012. aug. 18. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha flash alapú a játék, akkor ezen nem kell csodálkozni, a flash játékok a legbikább gépet is haza tudják vágni. Annyit tudsz tenni, hogy leveszed a quality-t low-ra (alapól a legjobb minőségen van). Ezt jobbgomb után teheted meg, de sokszor ezt letiltják a játékokban.

Megpróbálhatod másik böngészővel, bár itt inkább csak az IE és a többi böngésző válik el egymástól, mert ez a kétféle flash van, de azért valamit számíthat, pl. ha firefox-hoz sok kiegészítő van felrakva, sok memóriát lefoglal, stb. A flash-nek egyébként szinte csak és kizárólag jó processzor kell, ezen múlik minden. De mondom, ami úgy van megírva, az a legjobb gépen is szaggat.

Meg persze nem mindegy, hogy milyen programok, folyamatok futnak a háttérben, ez lenne az alap, hogy minden gépet ki kell ganézni a feleslegtől. Plusz még egy kis prioritás-menedzsment sem árt, én pl. a böngészőt normál felettire állítottam.

2012. aug. 19. 01:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Újra raktam a gépet.Csak a legalapvetőbb programok vannak rajta.Meg leszedtem egy memória optimalizálót(RAM Saver Pro)

Chrome-ot használok.Hogyan tudom normál felettire állítani???

2012. aug. 20. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:

A proci milyen?

A prioritást állíthatod a Feladatkezelőben (Ctrl-Alt-Del) a Folyamatok fülön megkeresed a böngésző folyamatát és jobbgomb rajta, prioritások. De ezt nem jegyzi meg, a böngésző minden egyes indítása után be kell állítani, ha akarod.

Én a Process Tamer-t használom (sok más ilyen program is van még), az megjegyzi a beállításokat. Az alap windowsos folyamatokat normál alattira tettem. Svchost.exe-k, winlogon.exe, services.exe, explorer.exe, spoolsv.exe. Ez mondjuk XP-nél van. A többit hagytam normálon és az olyanokat, mint a böngésző, konvertáló, videólejátszó normál fölöttire.

Ha flash alapú a játék, ne felejtsd el jobbgombbal a minőséget low-ra venni (ha megengedi), ez már önmagában sokat számít.

2012. aug. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!