A Gates of Andaron nevű játékban minden ital nélkül mennyi a fejlesztés esélye?
Szinte 0 az esély max +8+9 ig lehet bár 1 es szintű botot egyszer +12ig toltam sima tanoncal:)
de megesett már hogy +2re betörte a varrott cumót.
Kössz a választ de én százalékosan lennék rá kíváncsi.
Amúgy a Mithrill számszert csak sima túlélés főzetével toltam +10-ig. Am Derion vagy Valorian vagy? Találkozhatnánk.
Százalékosan nem tudom ami biztos +4 ről +5re törheti könnyen.
+9ről meg még szerencse itallal és főzettel sem garantált a siker.
Derioni voltam abba hagytam a játékot nagy lagg van szemét GM-ek és nagyképű dedós játékosok zömében. Lopás engedélyezett a játékban így 90es papom eladtam cuccokkal együtt. Most a 4 Story EG-t nyomom 10x gyorsabb fejlődés hack engedett rajta ha nem lát a GM:D
Az hogy HK-s cuccokkal húzol valamit nem garantálja a sikert.
Nagyon sokan 100 ezreket költenek a játékra mire sikerül egy +20+22 es szettet összehozniuk
Egy virtuális játékba pénzt betenni ÓRIÁSI pocsékolás...
Elbaxxák a pénzüket... Nem normálisak...
Hát nem tudom pocsékolás e.
Ha horgászik valaki az jó esetben is 1 hétvégén a 15-20 ezer elmegy.
Ha valaki piál még több.
Másrészről egy szórakozásra nem kell sajnálni a pénzt viszont túlzásba sem kell esni.
Akkor így járt mindenki ezért kell elolvasni a szerződést:D
Ez mindenre igaz ma leteszed a jogsit este iszol egy sört és másnap elveszik örökre akkor mi értelme volt letenni százezerért vagy többért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!