Meghalt a Firefoxom. A verzió a legeslegfrissebb, eddig mindennap frissült, most semmilyen oldalt (google-t se) hoz be. Miért? Mit tegyek?
passzolom , régebben használtam firefoxot (3.++ verzió) , azóta nem nyultam hozzá . amik jöttem firefoxra frissitések szépen megették a gépet , szoval lecseréltem chromera , mert online filmnézés közben a firefox megzabálta a gépet ,akadt az egész gép , chromenál ilyen nemvolt .
egy próbát megér :) ha nem jön be a chrome probáld az operát
volt egy ideig,én szerettem...
Akkor? Nem igazán értem. Nekem aztán anyázhatna bárki, ha valamivel meg vagyok elégedve, akkor nem vesz rá senki, hogy cseréljem le. 5 éve használom a Chrome-ot, és minden rendben van vele. Válaszom a kérdésre, igen tedd vissza. üdv.
Törlés, újratelepítés. Nem tudok jobbat. Törléshez használj olyan programot, ami alaposabban kitakarítja, mint a saját eltávolítója. /Én például a Revo Uninstaller-t használom/ Utána egy registry tisztítás. Például Ccleaner-rel.
Aztán az új feltelepítése után gondold át, milyen kiegészítőkre van igazán szükség. Legtöbbször ezek okozzák a labilis működést.
Mindezen túl nem árt feltenni a Chrome-t. Ha a Firefox megmakacsolja magát, van egy tartalékod....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!