Valaki közületek ismeri a SOURCE SDK Hammer Editorját? És ha igen, akkor haladó/profi szinten?
Helló! Remélem ezzel tudok segíteni:
1.) Ambient Generic:
Először is: az ambient_generic szerkesztőnézetben (tehát a hammer editorban) nem játssza le az .mp3 típusú hangfjlokat.De nem kell megijedni, a játék során tökéletesen hallani lehet majd a zenét.
Másodszor: győzödj meg róla, hogy az a játék amiben futtatod/teszteled a pályát annak a "sound" mappájában benne van e az a bizonyos zene/hang. Fontos távábbá hogy ugyanabban a mappában legyen ahol lennie kell.
Harmadszor: Ha a zene/hang gombnyomásra vagy trigger-re aktiválódik, nézd meg alaposan hogy jól vannak e beállítva.
2.) Fade in (fokozatos kivilágosodás)
Ez nem kell túlbonyolítani semmiféle entity-vel. Nagyon egyszerű. Pontosan nem tudom most elmondani hogy hogyan kell de nagyjűból eltudom, mert már 2 hónapja nem csináltam pályát. Felül a "File Edit Map View" soron az "Edit" vagy a "Map" menüben van egy olyasmi hogy "Map propeties" feljön egy olyan ablak mint amilyen az entityknek van. Ott keress egy olyat hogy: "Map fade in" és akkor azt aktiválni kell alatt meg belehet állítani vhol hogy mennyi idő legyen az áttünés. Így nem egészen világos, tudom, de most rakom föl pont az sdk-t és akkor megis nézem. :D
Hát ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!