Hogy tanuljam meg jól a blendert?
Figyelt kérdés
Magyar vagyok és nem tudok más nyelven.
Ezért elég nehézkes angol tutorialokból tanulnom.
A [link] nem nyújt elég információt.
Nem tér ki a blender többi funkciójára, csak az alapokat tanítja meg.
Egyszer elmentem egy belnder szakkörre de mivel ott már mindenki profi volt ezért nem nagyon tudtam becsatlakozni és nem is tanultam semmit.
ajánlana valaki valamien módszert a blender gyors, alapos, magyar és rendszerezett elsajátításához?
2012. aug. 22. 16:22
1/1 anonim válasza:
A gyors, profi elsajátítás nem fog ősszejönni. Egy ilyen alkalmazás profi szintén történő elsajátítása akár évekbe is tehet. Szerintem létezik magyar nyelvű könyv a Blenderről, mintha már láttam volna, de szvsz a könyv csak az alapok elsajátítására jó. Ebben a témában megfelelő szintre csak angol nyelvtudással lehet fejlődni. Én már több éve használom a 3ds max-et, és angol kézikönyvek olvasása nélkül az ismereteim elég szegényesek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!