Honnan tanuljam meg a PhotoShop CC5-öt használni?
Figyelt kérdés
Nem munkához, csak hobbihoz kell.
Szeretek rajzolgatni és jó lenne hogyha PhotoShopban ki tudnám színezni, kicsit variálni rajta.
El kezdtem vele ismerkedni, de magamtól elég lassan halad.
Jó lenne ha valaki tudna ajánlani valamit.
Egy tanfolyamot a neten már megvettem, de az nem ilyen rajzosoknak nyújt segítséget.
Ilyesmiket szeretnék rajzolni:
2010. dec. 11. 21:29
1/4 anonim válasza:
Azt CS5-nek írják :D . Ha tényleg Photoshopot akarsz, akkor a videosmart.hu-n vannak róla jó videók. De szerintem az ilyen képekhez inkább a GIMP való, arról is ugyanott találsz videókat.
2/4 A kérdező kommentje:
Ugh, mostanában annyit pötyögök mellé :)
Köszi a választ, megy a zöld kezecske!
2010. dec. 12. 01:07
3/4 anonim válasza:
szia
szerintem, keresgess tutorial-okat, ha beirod a googlebe sokat fogsz találni iet. (PL: photoshop tutorial)
pl itt:
először egyszerűbbeket válassz. el kell sajátítani az alapokat és megismerni az egész eszköztárat, ez elég sok időbe lesz.
4/4 anonim válasza:
bár én is gimpet használok, itt egy fizetős CS5 oktató videósorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!